Laatste nieuws

VTV Helpt Elkander
VTV Helpt Elkander24/01/2018 @ 11:30
Een heel verdrietig bericht over het overlijden van ons gewaardeerde tuinlid Wieger. Lucienne Dam-Laman, kinderen en kleinkinderen: heel veel sterkte!
VTV Helpt Elkander
VTV Helpt Elkander heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.18/01/2018 @ 21:05
Hulp gevraagd...

De storm heeft vandaag flink wat schade veroorzaakt aan een aantal tuinen. Er zijn bomen omgewaaid en sommige zijn deels op huisjes terecht gekomen. Als het om uw tuin of huisje gaat, heeft u waarschijnlijk van het bestuur persoonlijk bericht ontvangen.

Anton, de boomkapper, begint zaterdag met het wegzagen van bomen op basis van prioriteit. Bomen die op huisjes liggen worden als eerste weggehaald. Als het lukt neemt hij versterking mee gezien het aantal bomen die weggehaald moeten worden. Het bestuur stelt in ieder geval de aanhangers beschikbaar voor afvoer.

We hebben zaterdag hulp nodig om de troep op te ruimen van grote bomen die gevallen zijn. Als uw tuin niet getroffen is, heeft wellicht uw buurman of buurvrouw wel hulp nodig. Aankomende zaterdag is de kantine om half 10 open en we hopen dat u elkaar wilt helpen. Het bestuur zorgt voor koffie, thee, vlaai en erwtensoep.

Kunt u komen helpen? Laat het even weten, dan houden we daar met de inkoop rekening mee.
VTV Helpt Elkander
VTV Helpt Elkander14/01/2018 @ 9:01
We kunnen alweer aan de slag hoor...!
VTV Helpt Elkander
VTV Helpt Elkander21/12/2017 @ 17:16