Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

seizoensopening

mei 19 @ 16:30 - 22:00

Beste Tuinliefhebbers,

Het is tijd om onze groene paradijzen weer tot leven te wekken (voor zover je dat nog niet gedaan hebt ) en daarom nodigt het bestuur jullie graag uit voor de feestelijke opening van het tuinseizoen op zondag 19 mei aanstaande! We willen niet alleen de vertrouwde gezichten begroeten, maar ook nieuwe tuin leden verwelkomen.

We beginnen eind van de middag rond 16:30 uur met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, op uitnodiging van het bestuur. Laat de gesprekken maar stromen terwijl we de lente vieren en nieuwe vriendschappen smeden.

Maar wacht, er is meer! We hebben een verrassing in petto voor je.

Vanaf 18:00 uur wordt de pizzaoven opgestookt en we gaan zelf aan de slag met het maken van onze eigen heerlijke pizza’s. Geen kant-en-klare exemplaren, maar zelfgemaakte pizzabodems liggen voor je klaar voorzien van saus en kaas. Vervolgens is het aan jou om jouw meesterwerk te creëren met toppings naar keuze. Kies uit de aanwezige klassiekers zoals salami, an an as en tonijn, of breng gerust je eigen favoriete ingrediënten mee! De kosten voor deze smakelijke pizza bedragen slechts € 6,00 en we maken ze klaar tot 20:00 uur.

Vanaf 17:30 uur zijn de kosten van de drankjes voor eigen rekening. Om ervoor te zorgen dat we genoeg lekkers voor iedereen hebben, vragen we je vriendelijk om je aan te melden. Geef daarbij aan of je alleen naar de borrel komt of dat je ook mee smult van de zelfgemaakte pizza’s. En geef even aan met hoeveel personen je komt.

Laten we samen het tuinseizoen op een smakelijke en gezellige manier inluiden!

Met groene groeten,
Het bestuur

Gegevens

Datum:
mei 19
Tijd:
16:30 - 22:00

Locatie

VTV Helpt Elkander
Overschiesekleiweg 636
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps