Kom kennismaken

VTV Helpt Elkander is van mei tot en met september van zonsopgang tot zonsondergang toegankelijk als openbaar wandelgebied. Komt u dus gerust eens kijken en de sfeer proeven als u geïnteresseerd bent in een volkstuin. Wilt u praten over uw mogelijkheden bij VTV Helpt Elkander, dan is het noodzakelijk dat u woont u in Rotterdam of een aangrenzende gemeente. Is dat het geval, dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met u.


Wilt u komen kennismaken? Stuur dan een mail aan kennismaking@vtvhelptelkander.nl

In dit eerste oriënterende gesprek hoort u meer over de vereniging en wat het lidmaatschap van onze vereniging inhoudt. Na het gesprek met de kennismakingscommissie besluit het bestuur of u al dan niet aspirant-lid van de vereniging kunt worden. Alleen als aspirant-lid kunt u een volwaardig lid worden op Helpt Elkander en een tuin in gebruik krijgen.

Behalve rechten zijn er aan het lidmaatschap ook wat plichten verbonden. Werkbeurten bijvoorbeeld. Per tuin dient er 12 uur algemeen werk in het belang van de vereniging te worden verricht. Dit moet ervoor zorgen dat het complex een verzorgd aanzien heeft, het verenigingsgebouw op gezette tijden wordt schoongemaakt, er mensen zijn die de verkooploods bemannen enzovoort. Daarnaast zijn er vele handen nodig om de vereniging optimaal te laten functioneren. Vrijwilligers zijn hiervoor noodzakelijk. Dus wilt u wat extra’s doen voor de vereniging? Van harte welkom! 

 

 

Privacybeleid

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren